Blijft jouw huisdier thuis en wil je het zo comfortabel mogelijk maken?

Blijft jouw huisdier thuis en wil je het zo comfortabel mogelijk maken?
Dan kan je dat doen door genoeg speeltjes neer te zetten en zijn slaapplek lekker knus te maken. Daarnaast heb jij natuurlijk geregeld dat er regelmatig iemand langskomt maar mocht je toch de voedingen in de gaten willen houden dan kan je altijd een automatische voedingsbak aanschaffen.

De automatische voedingsbak van Gologi biedt alle luxe die jij nodig hebt als je er zelf niet bent! Hij heeft namelijk een capaciteit van 6L en de mogelijkheid om zelf de perfecte voedingsschema en porties in te stellen met maximaal 12 maaltijden per dag. Mocht deze slimme voedingsbak denken dat er blokkade is, dan neemt hij automatisch wat brokjes terug, zo kan hij dus nooit verstopt raken! Wil je daarnaast ook kunnen zien wat jouw dierenvriend doet? Dan kan dat want de slimme Gologi voedingsbak heeft een ingebouwde camera met microfoon en luidspreker die je ten alle tijden eenvoudig kunt besturen via een handige app op je telefoon.

Afscheid nemen
Neem vooral niet te veel tijd voor het afscheid nemen. Door het kort te houden ontwijk je zo veel mogelijk het creëren van een verdrietige situatie, dit kan stressvol zijn voor je hond.

Volgende lezen

Gebruik maken van slimme verlichting.